Debrecen, 2x CACIB 2011

Posted on 2011/08/29

9


A fiúk Debrecenben töltötték a hétvégét, a 2x CACIB-on. Guba mindkét nap Hungária Prima Junior (HPJ) és Best Junior címeket nyert, szombaton Carol Wright (ausztrál), vasárnap Morag Conolly (ír) bírónál. Guba ezzel teljesítette a Hungária Junior Champion címhez szükséges feltételeket is, így a „hivatalos” neve immár HJCH Zöldmáli Csanád.

HJCH Zöldmáli Csanád Miczek Zsófival

E blogon eddig sem kritizáltunk kiállításokat, és a jövőben sem tervezem, de most nem tudom szó nélkül hagyni a helyszínt, a Nagyerdei Stadiont. Ahogy az általában a stadionoknál szokásos, nem volt egyetlen fa vagy bokor sem, sajnos sátrak sem, így semmiféle árnyék nem esett a ringekre és azok közvetlen környezetére, miközben több mint 30 fok volt mindkét nap; kis túlzással sem nevezhető ideális helyszínválasztásnak

Várakozás közben

A szervezők több „kutyastrandot” is felállítottak, Guba is alaposan kihasználta.

Zsófi és Bryndza

Ott volt Guba tesója, Cseles, és Csipke testvére, Garbó is. Guba – talán a meleg, talán valami régi, csecsemőkori emlék hatására – szombaton meglehetősen morózusan viselkedett Cselessel, de vasárnapra meggondolta magát, többször táncoltak is (a videó sajnos későn került a kézbe…)

 

Tesók: Guba és Cseles

Cseles és Guba

Zöldmáli Garbó, Csipke testvére

Buzánszky Jenő kapott egy német juhász kölyköt ajándékba

Debrecen olyan messze van Pécstől, hogy mire hazaértek, Guba teljesen átvette az autóillatosító szagát, még mindig érezni kissé rajta. Végtelenül boldog volt, hogy három nap után hazajött; percekig rohangált fel-alá egy almával a szájában (mert azért az első dolga az volt, hogy szerezzen valami szájba valót), közben hangosan vigyorgott. Aztán mindenkit köszöntött, mindent leellenőrzött, teletömte a hasát, és reggelig hortyogott.