Karambolok napja

Posted on 2015/07/10

0


Hétfőn – minden bizonnyal a nagy melegnek köszönhetően – több frontális ütközés és egy gázolás is történt nálunk.

Elsőként Jojó karambolozott Gubával, utóbbi meg se rezzent, Joci viszont nagyon fájlalta a bal mellső lábát, sántítva és sírva rohant hozzám panaszkodni, aztán rácsimpaszkodott G-re, és elmondta neki is, mennyire rettenetesen borzalmasan fáj a lába. Még néhány percig sántított, aztán talált egy hurcolászásra alkalmas botot, és meg is feledkezett az egészről.

Jojó

Jojó

Ezután Csipke gázolta el Dokit, aki ugyan fel sem jajdult, viszont hosszan sántított a jobb mellső lábával. Nem sokat törődött a dologgal, kicsit kacskán, de változatlan hévvel kergette Pixie-t és Kimit, ugrált a pancsolóban, tette a dolgát. Másnapra elmúlott neki.

Nem sokkal ezután Rozi ütközött Mollyval. Rozi az utolsó másodpercben megpróbált kitérni, így Molly a hátsó lábát/combját pocsékolta meg, szegény Rozzancs azonnal 3 lábas üzemmódra váltott. Másnapra sem sokat javult a helyzet, ha állt, vagy ha gyorsan “kellett” futnia, azt három lábbal tette, normál járásnál le-letette a földre. Fájdalmat sehol nem jelzett, duzzanat, egyéb sérülés nem volt tapintható. Állás közben még tegnap is sokszor felemelte, de ha kellett, szélsebesen vágtázott, immár négy lábbal.

Rozi

Rozi