A Molly-Gusten kölykök elköltöztek

Posted on 2014/12/11

1


A Molly–Gusten kölykök felcseperedtek, egy szukát megtartottunk, a többiek új gazdihoz kerültek.

A fiúk: Dreaming Dragon „Dante” (barna nyakörv) és Dizzie Dazzler „Rufus” (zöld nyakörv) egyaránt Győr-Moson-Sopron megyében lakik, Donnie Darko „Zen” (kék nyakörv) Szentendrére, Decibel Dose (fekete nyakörv) pedig egy titkos karácsonyi ajándék lesz, így róla nem írok többet, hogy még véletlenül se leplezzem le a meglepetést.

Dante a tervek szerint vadászni is fog, Rufussal kiállítási terveik is vannak az új gazdiknak. Zen is meglepetés volt, három testvér vette a legnagyobb titokban édesanyjuknak ajándékba, hatalmas örömet szereztek vele.

Dante

Dante

Rufus

Rufus

Zen2

Zen

A lányok: Dummy Destroyer „Frutti” (sárga nyakörv) és Dangerous Darkness „Fecske” (piros nyakörv) vakvezető ovisok lettek, a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola önkéntes nevelőszüleinél nevelkednek Budapesten 12-15 hónapos korukig, ezt követően kezdődik kiképzésük, és ha megfelelnek az elvárásoknak, vakvezető kutyák lesznek.

Fecske3

Fecske

Frutti

Frutti

Szerencsések vagyunk, hisz mindannyian nagyon jó helyre, kutyákat szerető családokhoz kerültek.

A harmadik leányzó Duckhunter’s Dixieland „Pixie” (rózsaszín nyakörv) maradt nálunk, őt majd egy külön bejegyzésben mutatom be, addigra talán leáll és le is tudom fotózni… 🙂

Molly mostanra teljesen visszanyerte sportos alakját, élénkebb és elevenebb, mint valaha, mintha most akarná bepótolni a vemhesség és a kölyöknevelés alatt bennrekedt és felhalmozódott mozgásmennyiséget.