A Gumimacik Bandája

Posted on 2014/09/26

0


A Molly-Gusten bébik 3 hetesek lettek, cukibbak mint valaha, és hangosabbak is, most épp abban a korszakban vannak, amikor mindenre és mindenkire hörögnek, nemtetszésüket pedig éles hangú, fenyegető vakkantásokkal fejezik ki. Már stabilan járnak, bár egy átlagos tüsszentéstől még simán felbucskáznak, vagy ha megpróbálnak futni, a harmadik lépés után összekavarodnak a lábacskáik, és jön a bukfencelve közlekedés.

Ma kaptak először mellétáplálást. Az első alkalom mindig meglehetősen viccesre sikeredik, valaki mindig belelép, aki meg nem, az alaposan belemeríti a pofiját a kajába, így a tálból eszegetést hamarosan felváltja az egymás fejéről, mancsáról történő táplálkozás, de a kutyák rendkívül tanulékony lények ha az evésről van szó, így a harmadik alkalommal, már rendszerint “késsel-villával” esznek.

A fotózást mindannyian igyekeztek elszabotálni, különösen a sárga kislány, ő szabályos hisztirohamban tört ki, amiért megakadályoztuk a tovahaladásban, pedig amúgy rendkívül érdeklődő és nyitott labradorlány.

mr_black

Mr Black

mr_brown2

Mr Brown

Mr Blue

Mr Blue

Mr Green

Mr Green

Miss Pink

Miss Pink

Miss Red

Miss Red

Miss Yellow

Miss Yellow

"Cuki vagyok?"

“Cuki vagyok?”