Büszkeség

Posted on 2013/12/21

0


Mint november 22-i bejegyzésünkben hírt adtunk róla, ebben az évben is megrendezésre került a TV2   társadalmi felelősségvállalási programja, a “Süss fel nap!”. Idézet a televízió honlapjáról: “A TV2 történetének eddigi legnagyobb jótékonysági akciójának célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a gyermeknélkülözés problémájára, bemutassa és támogassa azokat az önzetlen embereket, akik missziójuknak tekintik, hogy segítsenek.”

A programba bekerült 10 pályázó között volt kedves barátunk Szűcs Niki és vele terápiás kutyaként dolgozó drága csemeténk, Repce vizsla. Repce, vagy becsületes (leánykori) nevén Zöldmáli Málna a mi falkánkban látta meg a napvilágot, Pipacs és Guba gyermeke.

Amire pedig igazán büszkék lehetünk: Niki és Repce nem csak a közönségszavazáson szerezte meg a második legtöbb támogató voksot, hanem a program kuratóriumának (Dr. Ferge Zsuzsa, Dr. Gyarmati Andrea, Halász Judit, L. Ritók Nóra, Lackfi János, Dr. Vekerdy Tamás, Simon Zsolt ) döntése alapján is a három fő díjazott közé került.

Niki díjátadó

A december 19-i budapesti záróünnepségén átadták a legnépszerűbb pályázatoknak ítélt támogatásokat, köztük a 3 darab 1 millió forintos fődíjat. A díjazottak és az esemény bővebb bemutatása itt olvasható.

Gratulálunk Nikinek és Repcének, kívánunk még hosszú, eredményes terápiás munkát. Barátainknak és ismerőseinknek pedig ezúton is köszönjük, hogy támogatták őket a szavazás során.