Gyerekmatiné

Posted on 2012/03/28

4


Rozika vasárnap ismét Malomvölgybe kirándult a Gazdival, ezúttal egyedül. A kirándulás egyfajta gyerekmatiné jelleget öltött, hiszen szinte csupa kölyökkutyával találkozott a kisasszony.

Először az 1-es tó gátjánál már messziről felkeltette az érdeklődését egy sárga eb, akiről közelebb érve kiderült, bizony labrador kislány ő is, név szerint Liza. Rövid ismerkedő szaglálódás után csak egy kisebb, pórázvégen engedélyezett birkózásra futotta, mivel Lizát még nem merték elengedni a gazdáik, lévén új családtag, még nem az engedelmesség bajnoka.

Image

Rozika az 1-es tó körül többször is megvizsgálta a vizet, megszaglálta a sarjadó nádat, figyelte a fodrozódó hullámokat, de úszni nem volt kedve.Image

Image

ImageA Kökény patak partján napozni szeretett volna Rozika, de a relaxálást megzavarta Roni megjelenése, Rozi pedig mindenáron meg akart ismerkedni a 2 hónapos mini jószággal.

Roni először a gazdái mögé bújt, de Rozika addig viháncolt, amíg sikerült rávennie egy kis birkózásra.Image

Hazafelé pedig egy stafford-fiú kezdeményezett birkózást Rozival. A tömény izomköteg staffi nyomulásától Rozika lett megilletődött, de hamar egyértelművé vált, hogy a 9 hónapos „fenevad” tényleg csak játszani akar, persze a maga vehemens módján.ImageImage

Talán a fáradtság, talán a társak hiánya miatt, de Rozi a hazaúton is csak vizsgálgatta a vizet. Egy sekélyebb részen kicsit mászkált benne, de úszásra, pancsolásra ezúttal nem találta alkalmasnak. Bezzeg, ha Molly is ott lett volna! Legközelebb közös sétát fognak tenni, hogy Mollyka leckéket adhasson.

Image

Reklámok