Nyulat tartani veszélyes

Posted on 2011/05/27

2


Tegnap reggel arra lettem figyelmes, hogy a kutyák valamit üldöznek a nyúlbirodalom körül. Közelebb érve látom, hogy Lujza egyik kölykét, a monoklis kisnyulat próbálják becserkészni. Kutyákat gyorsan bezárjuk, és hajtóvadászatot indítunk a nyuszi után, aki persze folyton atombiztos fedezékekbe menekül. Közben az alkaromat 10 cm hosszan felhasítja a kennel rácsából kiálló vas, vérzik és fáj, már kéne indulni a munkába is, de a nyuszi nagyon ügyes. Végül elkapjuk, visít, karmol, harap, újabb sérülések, biztos vagyok benne, hogy Monty Pythonék róla mintázták a szörnyeteg nyulat.

Ma átmenetileg átköltöztettük őket a kutyák kiállítási ketrecébe, alaposan átvizsgáltuk a lakosztályukat, látszólag egyben van, rejtély, hogy hol jutott ki. A nyuszik testközeségétől Guba teljesen transzba esett, Pipacs játszani akart velük, Molly elérzékenyülve bámulta őket, Csipkét pedig nem érdekelték.

Guba szoborrá dermedve

Az összpontosítástól megsüketült

Először Pipacs is állja őket

Nyuszi, akit mától kezdve Pandának hívunk, Pipaccsal barátkozik

Molly állja a nyulakat

Nyuszipuszi

Panda, a Gyalog galopp Szörnyének reinkarnációja

Nem sokkal a nyúlbámulás után Guba hosszan állt egy láthatatlan állatot, amiről végül kiderült, hogy egy vakond, aki épp friss levegőt akart szívni, de Gubát látva inkább visszamenekült.

Vakondlesen

Reklámok