Molly, az anakonda

Posted on 2011/03/31

1


Ha csirkemell nyesedék érkezik a hentesünkhöz, mindig nagyobb mennyiséget vásárolunk belőle, tegnap pl. 6 kilót. Etetés után terveztem kiporciózni és lefagyasztani, de Molly jóvoltából ezt a munkát megspóroltam. A kis nyavalyás ugyanis minden feltűnő mozgást mellőzve odaszivárgott a becsomagolt husi mellé, és elfogyasztott belőle nagyjából 3 kg-ot.

Mindebből egyikünk sem vett észre semmit, csak amikor az esti adagokat akartuk összeállítani. Gyanúsan könnyű volt a csomag, ezért lemértük. Na de ki ette meg, és mikor? Ekkora mennyiségnek meg kell látszania, ezért hasforma-ellenőrzést tartottunk, az eredmény egyértelmű volt, Molly a tettes. Óriási volt a hasa, mintha egy kecskét nyelt volna le egészben. Épp mint egy jóllakott anakodna. Ennek ellenére kénytelenek voltunk neki valami jelképes vacsorát – jelen esetben egy kis főtt céklát – adni, nehogy megszakadjon a szíve, amikor a többiek kapnak enni, ő meg nem. És még volt képe reklamálni, hogy keveset kapott. Még mindig emészt, úgyhogy ma is csak céklát kap meg zabpelyhet, köret és saláta gyanánt…

Ezt régen Grizzly és Dömper is eljátszotta, ők 8 kg farhátat pusztítottak el titokban, aztán méltatlankodtak, hogy nincs vacsi. Mivel tegnap nem fotóztam, egyik kedvenc Molly képemet használom illusztrációként.

MÁSNAP: Még mindig püffedt a tegnapi zabálástól, és éhen akar halni.

 

Reklámok