Táncórák idősebbeknek és haladóknak

Posted on 2011/01/22

3


Csipke rajong a nagyokért. A vadulós kerti játékokhoz még túl piciri, de bent ő irányítja az eseményeket. Kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a táncoltatás. Villámgyorsan cikázik Guba lábai között, olykor bele is harap valamelyikbe. Guba szaporán kapkodja a csülkeit, közben veszettül pörög, megpróbálja lekövetni a teleportáló Csipke mozgását, kevés sikerrel. Csipke kihasználja, hogy ő még simán be tud futni az ágy alá, végigszalad alatta, de Guba az eltűnés helyét figyeli, és csak akkor veszi észre a hátulról rohamozó Csipkét, amikor az beleharap a lábába. De Guba sem ostoba, a harmadik hátbatámadás után felugrik az ágyra, onnan figyeli, merre cikázik a Csipisz, és fentről támad. Kicsit szájkaratéznak meg birkóznak, ami általában azzal végződik, hogy Csipke a hátán fekve kalimpál, és a nagy hasa miatt csak nehezen tud talpra fordulni.

Ugyanezt Mollyval is eljátssza, bár vele jobban szeret tépázósat játszani, ami úgy néz ki, hogy Molly lefekszik, és végtelen türelemmel hagyja, hogy Csipke ráncigálja a bőrét. Ha megunja, egyszerűen bekapja.

Pipacs egyelőre nem hagyja magát nyúzni, és csak a kertben komázik vele. Mindenhová követi, és megpróbálja rávenni, hogy a kicsi kergesse, Pipacsnak ugyanis ez az egyik kedvenc játéka. Ha Csipke elkószál valamerre, Pipacs rendszeresen ellenőrzi, nem került-e bajba és védelmezi is, ha kell. Tegnap Molly kissé hevesen száguldott el Csipke mellett, és felborította. A pici visítani kezdett, erre Pipacs odarohant, és egy figyelmeztető hörgés kíséretében lefejelte Mollyt.

Reklámok