Jelenetek a Sárga Házból

Posted on 2010/12/03

3


Pipacs tüzelése mindenkit megbolondít, Gubát különösen. Szerencsére még nem ivarérett, így nem kívánt vemhesség-veszély nincs, de irtóra szerelmes, Pipacsot mindenhová követi, udvarol neki, szagolgatja a fenekét, nyalogatja a fülét, harapdálja a hátát. Ez megy délután ötig, ekkor összeesik a fáradtságtól, mély álomba zuhan.

Folyton egymás alfelét vizslatják, mindenki mindenkiét. Pipacs szigorú arccal Mollyt ellenőrzi, közben mozgatja a skalpját, ahogy a kanok szokták. Grizzly folyton Dömpikét vizsgálgatja, Dömpike pedig Mollyt. Molly is figyelemmel kíséri Pipacs állapotát, amit Pipacs morgással nehezményez, de közben odatartja tubarózsa-szerűen megduzzadt fenekét az orra alá. Tegnapelőtt össze is verekedtek, fent a pincedombon. Csattogtak a fogak, félelmetes hörgések mindkét részről. Végül Pippi lebucskáztatta Mollyt a domb aljába, minden szőrszála sáros lett. Guba kissé riadtan nézte a csatát, a ring széléről buzdította a lányokat, de nem kapcsolódott be, végül mégis az ő lapockája volt véres. Alaposan átkutattam, nem ő vérzett. Mollyn sem találtam semmit, a fogai is megvoltak. Végül Pipacs füle csücskén találtam meg a sebet, Mórika kissé kiszabta, szerencsére semmi komoly.

Pipacs Gubának is megáll, félre is tartja a farkát, az pedig azonnal a hátára ugrik, de Guba Mollyt is rendszeresen zaklatja. Néha ő az „áldozat”, mindkét lány ráugrik olykor-olykor. Pipacs gyakran az ágy, vagy az íróasztal alá menekül a zaklatások elől, aztán kijön,  kelleti és riszálja magát a többieknek. Grizzly elől már szigorúan elzárjuk, ha mégis egyszerre vannak a kertben (természetesen szoros felügyelet mellett), keringőznek egymással. Pipacs felemeli a füleit, farkát feltartja, a testtartása nagyon feszes, így forog Grizzly körül, az meg forog utána. Kelleti magát, de egyben elutasító is, hisz még nincs itt az idő.

Reklámok