Guba 4 hónapos

Posted on 2010/09/20

5


Egy közös filmjük tévés promójában Jackie Chan a „pofozós”, Chris Tucker pedig „pofázós”; na ezt a tegnap 4 hónapossá cseperedett Guba nálunk egy személyben testesíti meg. A lányok csépelése közben mindig igen hangos és beszédes, és a hangerő tovább fokozódik, ha a lányok már pihennének, ezért taktikai okokból levegőnek nézik Gubát. Ő ettől teljesen bepörög, és olyan hangos (és kitartó) csaholásba kezd, hogy mi gazdik nem halljuk egymás szavát. Ahogy ő sem hallja meg a zajban, hogy „Guba hagyd már abba meg lehet tőled süketülni menj a helyedre!”

A birkózás mellett az ételkunyerálás az, amit rendszeresen pofázással kombinál. Először illedelmesen leül velem szemben, és elkezd bábázni (mi így hívjuk a pacsit), és ha nem kap, rövid, ritmikus vakkantásokba kezd, szoprán hangnemben.

Ennél sokkal kedvesebb hangját hallatja reggelente, amikor ébreszt. Tolja a fejét, hevesen csóválja a farkát, puszikat ad, közben a nyögdécselésre és a nyávogásra egyszerre emlékeztető hangokat ad ki.

Nagyon szép és formás, szőrmés fiúcskává nőtt, mint egy vizslába oltott wookie, mostanában csak Chewbaccának hívom. Tekintélyes lábszőrzetet fejlesztett, és a mellkasán is megjelentek az első pamacsok. A nagyon drótos részeit kivéve finom selymes és fényes a szőre, a kölykös kajlaság már csak nyomokban fedezhető fel rajta.

Pipacshoz hasonlóan komoly és játékos, és soha semmit nem vesz a szívére, ebben Mollyra hasonlít. Mindenkivel jó kapcsolatot ápol, Grizzlyt pedig különösen szereti, sokszor „rajong” neki, rácsimpaszkodik, nyalja a szája szélét, amit Grizz megadóan tűr. Még mindig cipeli a papucsokat, és rágja a cipőket.

Reklámok