Álmosító idő

Posted on 2010/08/15

3


Álmosan telnek a napok. Guba pénteken megkapta az utolsó oltását, hétfőtől már vihetjük a Nagyvilágba. Nő, mint a bolondgomba, meglehetősen bolondos is, még mindig irtó nagy a szája, változatlanul lopja a papucsokat, és persze rágja is őket. A lányokkal rengeteget bandázik, főleg reggel és este, napközben pedig ájultan pihen, annyira kimerült. Végre kezd megbarátkozni az autózással, amin feltehetően sokat lendít majd, ha őt is jöhet velünk kirándulni. Emlékszem, Pipacs és Molly az első autós kirándulás után szinte varázsütésre szokott le az autós-hisztiről.

Helló!

Almát csócsál

Már meg is feledkeztem róla, hogy Mollyt valaha Hasi-Tasinak hívtuk. Klopédia ugyanis fényévekre van a labradorokra oly gyakran jellemző molett sziluettől. Rém izmos, rengeteget mozog, fáradhatatlan, pontosabban akármilyen fáradt, sosem hagyna ki egyetlen alkalmat sem némi apportra vagy birkózásra. Pipaccsal most is sokat vadulnak és kergetőznek, és Guba is rengeteget nyúzza. Molly változatlanul végtelen türelemmel kezeli Gubát. Mikor már hulla fáradt, álmos, és kicsit unja is a csipisz nyunyálását, a világért sem ripakodna rá, inkább bemenekül előle az ágy alá.

Az elmaradhatatlan rom-labda

Gyakran beugrik a kádba egy kis hűsölésre, bár itt éppen alig van víz benne

“Cujo” és Guba

Pipacs nem ilyen elnéző, ha ő pihenni akar, morgással figyelmezteti a zaklatót: „Most hagyj békén!” – és békén is hagyják. Ám ha a fekete és a kicsi sárga továbbra is csépeli egymást, Pipacs gyakran kizökken a flegma undokságból, és alvás helyett ő is bekapcsolódik a játékba. Gyakran morog akkor is, ha épp Gubával birkózik, és ehhez Molly is csatlakozni szeretne. Nincs mit szépíteni, Pipacs néha mérsékelten undok a többiekkel. Az idegenekhez szoktatási projekt szépen halad, Pippi mára sokaknak megenged egy kis simogatást (azért persze mindennek van határa), sőt, egyszer abba is simán beletörődött, hogy míg Gazdi bement egy hivatalba, Ádám vigyázzon rá.

A “hülye képet vágok” kollekció legújabb darabja

Légpárnás Pipacs

Reklámok