Molly Mami

Posted on 2010/07/10

2


Ma Guba megint Molly hasa alá állt, hosszasan vizslatta a cicijeit, és megpróbált szopni.  Molly mozdulatlanul, réveteg arccal tűrte, Chili is mindig épp ilyen képet vágott, amikor a kölykeit szoptatta; a kutyáknál ez lehet a Világbéke.

Nyinyegni is megtanította Gubát; nyinyegéskor a két kutya a hátán fekszik, a fejük összeér, kicsit harapdálják egymást és egymás felé kalimpálnak a lábaikkal, közben csavargatják magukat és hemperegnek. Mindezt röfögéssel, és egy jellegzetes, csak ilyenkor használatos hanggal kísérik, mintha azt mondanák: nyinyinyi. Ez alapesetben is nagyon muris jelenet, de a csöppnyi kiskutya, és az elmúlt héten ismét nagyot nőtt Molly különösen röhejesen fest nyinyegés közben.

Molly a kertben „apportozza” is Gubát. Pipaccsal birkóznak vagy kergetik egymást, közben a kiskutya elkalandozik valamerre. Mikor Molly ezt észreveszi, utána iramodik, az utolsó métereket egyetlen hatalmas szökelléssel teszi meg (épp úgy, ahogy a labdája, vagy egy fácán/nyúl után veti magát), pontosan Guba mellett landol, és megállítja. Vissza is hozná, de első nap szigorúan megtiltottam neki, hogy a szájába vegye.

Mindamellett hogy anyáskodik Guba felett, a kölykökre jellemző szertelensége és csintalansága is visszatért, mióta itt van ez a csipisz. Tegnap összegyűjtötte Guba játékait, méghozzá úgy, hogy mindet egyszerre akarta a szájába venni, ez egy plüss kutya és egy papír henger esetében sikerült is neki, de a fotóval sajnos lemaradtam…

Reklámok